DebOptim2D

Aplicatie care vine in ajutorul producatorilor de mobila si al firmelor care comercializeaza PAL si detin masini de debitat, prin optimizarea debitarii suprafetelor.
Optimizarea se poate aplica la oricare material care se prezinta intr-o forma plana : PAL, sticla, tabla, stofa si altele. Deasemenea poate fi folosit si pentru materiale cu o singura directie de optimizat : profil termopan PVC sau aluminiu, teava, rame.
Programul contine un nucleu de baza si o serie de module care ajuta la procesul de taiere si cantuire al placilor de PAL.
DebOptim2D este cunoscut si prin versiunile anterioare 'Decupator de placi' sau 'Debitor de placi' (Placi.exe).
Acest program de debitare pal foloseste mai multe metode pentru a determina solutia optima, sau pentru a forta o prima taiere pe o anumita directie : orizontala.

DebOptim2D poate de asemenea prelua date de intrare direct dintr-un program de proiectare mobilier. In acest caz toate datele sunt preluate pentru fiecare placa respectiv material fara a mai necesita introducerea lor manuala.

DebOptim2D   DebOptim2D   DebOptim2D  

Prezentarea Programului

Programele 'DebOptim2D', 'Decupator de placi' sau 'Debitor de placi' sunt inregistrate in REGISTRUL PROGRAMELOR pentru CALCULATOR al Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor (ORDA).


Debitare online

Site-ul este o varianta online, cu mai putine optiuni, a programului DebOptim2D, fiind accesibil de pe orice calculator legat la internet, cu ajutorul un cont si a unei parole.
Se adreseaza atat firmelor producatoare de mobilier cat si firmelor care comercializeaza si debiteaza PAL, pentru a-si fideliza clientii.

Site-ul este gazduit pe serverele noastre iar doritorii, atat clientii de sine statatori, cat si cei care vor sa fie gestionarii unui grup propriu de clienti, se pot inregistra aici. Va rugam sa specificati tipul contului dorit (Stand-Alone sau Master) impreuna cu datele firmei dumneavoastra.

DebOptim2D   DebOptim2D   DebOptim2D  

program debitare pal, program debitat pal, program optimizare pal, decupator placi, program, soft, software, debitare, debitare PAL, debitare sticla, debitare profil termopan PVC, taiere stofa, debitare tabla, optimizare debitare PAL, debitare online, placi, decupator, decupator de placi, DebOptim2D, DebOptim 2D, debitor de placi, optimizare, optim, PAL, sticla, stofa, 2D, taiere optima, taiere, optima, profil, termopan, PVC
AGMATIA Soft va ofera cel mai bun program de Optimizare Debitare PAL 'DebOptim2D', avand si o versiune online. Firma noastra ofera servicii de consultanta si outsourcing.